Gå till en dietist i Köpenhamn och börja ett hälsosamt liv

Skriven av Anne Christensen
Dietist 08. jun 2021

Vill du gå ner i vikt? Har du fått några dåliga vanor och har svårt att sluta med dem? Känner du dig ensam i din kamp mot kilona? Var inte rädd - det finns hjälp att få! Om du träffar en dietist får du stöd och kan uppnå en hälsosam och varaktig viktminskning. Kom igång!

Gå ner i vikt lätt
Gratis skräddarsydd kostplan

Vill du gå ner några kilo? Med Arono får du den mest effektiva guiden till viktminskning. En dietplan är skräddarsydd för dig och 1000+ hälsosamma recept säkerställer att du håller dig inom ditt kalorimål varje dag.

Vad är en dietist?

En dietist är en person som är utbildad inom kost och hälsa.. Genom sin utbildning har han eller hon byggt upp en professionell och vetenskaplig kunskap om kroppen, hur den fungerar och hur kosten spelar en roll i allt från viktminskning viktökning, sjukdomar och mycket mer.

Dietisten är utbildad för att hjälpa dig att ändra dåliga vanor och ge dig kunskap om kost och hälsa, så att du kan uppnå en hälsosam och varaktig viktminskning och få en ny och förbättrad livsstil.

Vad kan en dietist hjälpa mig med?

En dietist kan hjälpa dig att bryta dina dåliga vanor. Han eller hon kommer först att lyssna på dig och hitta roten till ditt problem och sedan försöka hjälpa dig utifrån vem du är och hur ditt liv ser ut, så att du uppnår de bästa resultaten på bästa sätt.

Han eller hon kommer att lära dig vilken kost du bör äta och varför det är viktigt att leva ett hälsosamt och varierat liv. Du kommer nästan säkert att se ett större syfte med att äta hälsosam kost, eftersom du kommer att vara mycket mer benägen att äta hälsosamt och tänka på vad du stoppar i munnen om du faktiskt vet grunderna om kost - och en dietist kan hjälpa dig med det.

Han eller hon hjälper dig med följande göra en dietplan som är perfekt för digoch sedan måste du följa den för att så småningom uppnå viktminskning. Läs mer om kostplaner nedan.

5 goda skäl att träffa en dietist

Det kan finnas många anledningar till varför du vill träffa en dietist i Köpenhamn. Det behöver inte bara vara för att du vill gå ner i vikt, det kan vara många andra saker som stör dig i vardagen - kanske vill du bara lära dig mer om hälsosam mat och hälsosamma vanor. Nedan följer några exempel på när det kan vara en bra idé att träffa en dietist:

  • Du vill gå ner i vikt
  • Du vill gå upp i vikt
  • Du är uttråkad i vardagen
  • Du är sömnig och stressad i vardagen.
  • Du lider av en kronisk sjukdom

Vad är en dietplan och varför är det en bra idé för viktminskning?

En dietplan är i princip bara en plan för vad du ska äta under din diet.

Det kan vara en riktigt bra idé för viktminskning eftersom du inte behöver lägga ner mycket tid på att räkna ut ditt kaloriintag. Det kommer definitivt att hjälpa dig i din vardag och samtidigt kommer du inte att sluta köpa snabbmat eller godis för att du inte orkar hitta något hälsosamt att äta.

Om du får hjälp av en professionell dietist i Köpenhamn att göra upp en dietplan garanterar du att den passar dig och din vardag och att den innehåller rätt ingredienser och rätt antal kalorier för viktminskning.

Dietist Köpenhamn

Här är några bra exempel på olika dietister i Köpenhamn - så att du kan välja den som passar dig bäst!

Dietister på Frederiksberg: http://www.kostbalancen.dk/

Vibeke Mousten: https://diaetistpraksis.dk/

Christina Bendix: http://www.christinabendix.dk/

Arono kan också hjälpa dig

Om du vill ha hjälp med att gå ner i vikt eller gå upp i vikt eller något annat, läs vidare på Arono.dk. Här hittar du många artiklar och guider som hjälper dig med kost, motion och en bra balans. Du kan också snabbt och enkelt registrera dig som användare och vår app skräddarsyr den perfekta kostplanen för dig för att uppnå dina personliga mål - precis som du vill ha det.

Arono fungerar som din personliga dietist, som du har möjlighet att bära när som helst - oavsett om du bor i Köpenhamn eller någon annanstans i världen.

Få en 14-dagars personlig dietplan gratis.

Vill du uppnå varaktig viktminskning? Klicka nedan och få en kostplan.

Få din gratis dietplan

Testa vår nya app

Få en 14-dagars personlig dietplan gratis!

Få din gratis dietplan