Våra användarvillkor

Genom att använda Arono.dk, installera vår mobilapp eller genom annan användning av vår tjänst accepterar du villkoren för användning på denna webbplats. Inklusive behandling av dina personuppgifter.

I följande avsnitt kan du läsa de villkor som finns när du använder Arono och villkoren när du skapar ett användarkonto. Detta ska betraktas som ett lagligt avtal mellan Arono och dig som användare av tjänsten.

Om du är osäker på användarvillkoren och har frågor om detta är du välkommen att kontakta Aronos kundsupport.

Aronotjänsten drivs av Able Health ApS, CVR-nr. 38611933, Marselisborg Alle 24, 8000 Aarhus C (nedan kallad "Arono").

Personlig information

När du använder vår tjänst samlas personuppgifter från dig om följande: fullständigt namn, e-postadress, kön, ålder, längd, vikt. Beroende på din användning av tjänsten kan personuppgifter samlas in om dina mål för viktminskning och viktökning samt matvanor och preferenser så att tjänsten kan optimeras så bra som möjligt för dig och dina behov.

Vi är ständigt intresserade av att förbättra vår tjänst och tillåter oss därför möjligheten att samla in ytterligare personuppgifter från dig. Om detta är fallet kommer du att meddelas när insamlingen av personuppgifterna sker.

Användning och säkerhet av dina personuppgifter

Som användare av vår tjänst är din integritet mycket viktig för oss och vi samlar därför endast in personuppgifter i enlighet med EU: s allmänna dataskyddsförordning (GDPR), som syftar till att skydda dina uppgifter. Läs mer om vår hantering av dina personuppgifter i Aronos integritetspolicy .

Barn

Det finns en åldersgräns på 15 år för användning av Arono. Tjänsten riktar sig inte till barn under 15 år, och vi samlar därför inte medvetet in data från detta. Om du är under 15 år ska du inte skicka några personuppgifter via vår tjänst.

Vi uppmuntrar föräldrar och liknande att övervaka sina barns användning av vår tjänst. Således kan de hjälpa oss att genomdriva våra användarvillkor genom att instruera sina barn att aldrig använda vår tjänst utan tillstånd. Om detta ändå händer är du välkommen att kontakta oss så gör vi vårt bästa för att radera denna användarinformation från vår databas.

Medlemskap och användarkonto

Tillgång till de tjänster som erbjuds på Arono kräver en registrerad användarprofil. Medlemskap i Arono är etablerat och är giltigt när användaren först loggar in via Facebook eller skapar en användarprofil via e-postadress. Användare kan få en gratis provperiod av dessa tjänster i 14 dagar, varefter betalning sker som en del av den slutliga registreringen som användare. Från och med nu kan användaren i framtiden använda Aronos tjänster och betalning kommer att betalas varje månad, var tredje månad eller årligen.

När du skapar en användare accepteras de beskrivna användningsvillkoren samtidigt. Godkännande av användarvillkor krävs för att skapa en användarprofil på Arono. Användaren bekräftar också att den angivna medlemsinformationen (fullständigt namn och e-postadress) är korrekt. När du skapar en användare blir användaren en del av Aronos e-postlista, som alltid kan avslutas.

Ditt medlemskap i Arono förnyas automatiskt efter periodens utgång tills det avslutas aktivt. För att kunna använda tjänsten måste du ha tillgång till internet och en kompatibel enhet i form av en dator eller smartphone, samt förse oss med en aktuell, giltig och erkänd betalningsmetod som du alltid kommer att kunna uppdatera. Om du inte säger upp medlemskapet före faktureringsdatumet, ger du Arono tillstånd att dra av betalningen för följande periodens medlemskap via den angivna betalningsmetoden.

Du har rätt att när som helst säga upp ditt medlemskap i Arono. Du bör vara medveten om att genom att avinstallera appen på din smartphone stänger du inte ditt konto eller säger upp din prenumeration. Du måste aktivt stänga och avsluta detta själv.

Arono förbehåller sig rätten att när som helst vägra eller avsluta någon användarprofil utan nödvändig förklaring och utan föregående meddelande.

Arono och våra tjänster

Arono är en tjänst som utvecklats och tillhandahålls av Able Health ApS. Tjänsten är tillgänglig online på Arono.dk, i Apples App Store som "Arono" och i Google Play som "Arono". Syftet med Arono är att hjälpa användare till en enklare och hälsosammare livsstil med ett stort urval av recept skräddarsydda för dig som användare. Arono kan användas om du vill gå ner i vikt eller ha en hälsosam livsstil.

Tjänsten är endast tillgänglig för privat bruk och är inte avsedd för kommersiellt bruk. Vår tjänst får inte missbrukas på ett sådant sätt att Arono, våra partners eller andra intressenter kan skadas på något sätt. Du får endast använda den tjänst som vi tillåter i dessa användarvillkor.

Betalning

Betalning på Arono.dk underlättas via en säker och krypterad infrastruktur som ägs av vår betalningsleverantör, Stripe. Betalningsprocessen hanteras 100% av Stripe, och Arono har ingen tillgång till din betalningsinformation när som helst.

När du registrerar dig via Apple App Store eller Google Play hanteras betalningen via deras tjänst och deras betalningsvillkor gäller i det avseendet.

Ångerrätt

Aronos prenumeration inkluderar en 14-dagars gratis provperiod, där du har möjlighet att uppleva och prova Arono gratis. Först efter testperiodens slut drar Arono av den första betalningen. Om du säger upp din prenumeration före utgången har testperioden varit helt gratis.

Eftersom Arono erbjuder denna kostnadsfria testperiod, där du kan testa och utvärdera produkten helt, återbetalas inte betalningen. Som en digital produkt beviljas inte ångerrätten efter idrifttagning. Detta gäller medlemskap av alla varaktigheter. Medlemskapet kan tidigast sägas upp från nästa prenumerationsperiod.

Användarens särskilda skyldigheter och rättigheter

Användaren garanterar att all information som tillhandahålls av användaren är korrekt så att Arono kan tillhandahålla rätt tjänst i form av de tjänster som erbjuds och betalas för. All information som tillhandahålls Arono behandlas konfidentiellt och Aronos ansvar tas bort om informationen är felaktig, i vilket fall användaren inte kommer att instrueras ordentligt.

Du har alltid rätt att fråga vilka personuppgifter vi har om dig och eventuellt be oss uppdatera och / eller ändra föråldrade eller felaktiga uppgifter. Läs mer om dina rättigheter och möjligheter i vår integritetspolicy.

Ansvarsfriskrivning för Arono

Som användare av Arono accepterar du att tjänsten används på egen risk. Tjänsten tillhandahålls utan garantier så som den ser ut och eftersom den är tillgänglig. Arono garanterar inte att tjänsten och dess tillgänglighet kommer att vara felfri eller oavbruten. Tjänsten kommer kontinuerligt att förbättras och underhållas, och du måste därför förvänta dig kontinuerliga uppdateringar. Det rekommenderas att du alltid använder den senaste uppdaterade versionen av tjänsten för att säkerställa optimalt utnyttjande. Arono tar inget ansvar för fel eller utelämnanden i information, programvara eller andra dokument.

Dessutom avstår Arono från alla garantier för någon form av säljbarhet och lämplighet för ett visst syfte. Det finns ingen garanti för att tjänsten uppfyller dina krav och förväntningar för att uppnå mål och resultat, eftersom inga fysiska mål görs som kan beräkna dina exakta behov. Därför baseras tjänsten på en uppskattning. Som förlängning ges ingen garanti för riktigheten, kvaliteten och tillförlitligheten hos den information som tillhandahålls.

Arono kan inte hållas ansvarigt för direkta eller indirekta skador och följdskador orsakade av att vi använder vår tjänst. Detta är dock undantaget i händelse av uppsåtlig försummelse eller grov vårdslöshet.

Du samtycker till att ersätta och skada företaget, dess anställda och affärspartners från och mot ansvar, skada, förlust, anspråk och kostnad av något slag.

Kontakt

Vår kommunikation med dig sker via e-post och meddelanden som finns på Arono.dk och i mobilappen. Om du inte vill få aviseringar på din smartphone kan du stänga av den här tjänsten när som helst. Du kan också avsluta prenumerationen på e-postlistan om du inte längre vill ha reklam. Var dock medveten om att du fortfarande kommer att få svar via din e-postadress på dina frågor och frågor som skickas till vår kundsupport.

Kontakta Arono om du vill ha mer information, svar på frågor eller något annat. Vår kundtjänst finns på e-postadressen support@arono.dk. Väntetiden kan variera, men besvaras så snart som möjligt.

Ändring av användningsvillkoren

Det kan vara nödvändigt att uppdatera användarvillkoren då och då. Arono förbehåller sig därför rätten att när som helst ändra dessa användarvillkor. Vi uppmuntrar dig att läsa våra användarvillkor noggrant innan du registrerar ett användarkonto hos oss och att du alltid letar efter nya ändringar. Den senaste versionen av Aronos användarvillkor kommer alltid att finnas tillgänglig på vår webbplats och i appen.

Dessa användarvillkor uppdaterades senast den 21 maj 2018.