Välkommen till Arono

Alla bör ha tillgång till en hälsosam och ihållande viktminskning

Välkommen till Arono. Vi hoppas att du håller dig uppdaterad och har möjlighet att träffa ditt friskare jag. Med Arono vill vi göra kunskap om hälsa och näring mer tillgänglig och lättare att förstå. Vi tror att alla ska ha möjlighet att leva ett bra och hälsosamt liv utan att det behöver kosta en förmögenhet eller ta det mesta av din tid.

Skräddarsydd för dig

Med Arono får du möjlighet att bli frisk på dina egna villkor - det är därför vi är stolta över att skräddarsy dietplaner som passar exakt de individuella behoven. Vi är alla olika, och det måste naturligtvis tas med i beräkningen.

Vi ser hälsosam kost som nyckeln till ett bättre liv

På Arono finns det plats för alla. Det finns få saker som leder människor samman, men kost är en av dem. Hälsa och välbefinnande är något som berör oss alla i mer eller mindre grad. Många saker påverkar människors hälsa och det kan vara svårt att hålla reda på allt. Det finns dock en sak vi kan kontrollera och det är vår kost.

För att försöka leva friskare vet de flesta att kost och kost är en nyckelfaktor, men i en värld av dieter, trender och sociala medier kan det ibland verka överväldigande. Arono vill ändra det. Vi tror att en friskare värld är en bättre värld.

Författare på Arono.se

Lisa Batten
Personlig tränare och kostcoach, Ph.D, CPT, PN1

Arono drivs av Able Health ApS, CVR 38611933.