De tre bästa fitnessapparna

Skriven av Anne Christensen
Dietist 08. jun 2021

Sommaren närmar sig med stormsteg och många börjar stressa över hur deras kroppar ser ut. Men hur kan du göra dig redo för stranden på så kort tid?

Om du är en av dessa stressade personer behöver du inte oroa dig: med rätt träningsapp kan du nå dina mål snabbt och enkelt. Med en fitnessapp kan du lättare:

  • definiera dina mål
  • ta reda på vilka övningar du ska göra
  • planera när och i vilken omfattning
  • och hålla koll på dina framsteg

I den här guiden har vi hittat de tre bästa fitnessapparna.

Gå ner i vikt lätt
Gratis skräddarsydd kostplan

Vill du gå ner några kilo? Med Arono får du den mest effektiva guiden till viktminskning. En dietplan är skräddarsydd för dig och 1000+ hälsosamma recept säkerställer att du håller dig inom ditt kalorimål varje dag.

Fitnessapp 1: Charity Miles (https://charitymiles.org)

Den här appen är perfekt för dig som har svårt att hitta motivationen att träna konditionsträning. Kan du inte bry dig om att dra åt dina löparskor? Tänk om du gjorde det för en god sak?

Med Mil för välgörenhet Du väljer vilken välgörenhet du vill springa för och sedan ger en rad olika sponsorer pengar beroende på hur många kilometer du springer, cyklar eller på annat sätt tar dig fram.

Fitnessapp 2: MyFitnessPal (https://www.myfitnesspal.com/da)

MyFitnessPal har länge varit en favorit när det gäller viktminskning eller muskeltillväxt. Den är nämligen perfekt om du vill hålla reda på hur många kalorier du får i dig varje dag. Denna fitnessapp har också en kaloridatabas med mer än 6 miljoner livsmedel!

Fitnessapp 3: PEAR Personal Coach (https://pearsports.com)

Det häftiga med den här träningsappen är att den inte kräver varken ögon eller händer; du kan bara ha din personliga tränare i öronen när du lyfter vikter eller flyger av vägen.

För ett överkomligt pris får du alla typer av träningspass i ljudformat med PÄRON.

Arono - Snabb viktminskning med din hälsosamma dietplan

Om du vill ha en träningsapp som är inriktad på viktminskning kan du prova Aronos bantningsapp.

För att den gör något lite bättre än alla andra: Den kan vägleda dig hela vägen till ditt mål med all den kunskap du behöver. Arono har massor av artiklar och guider för att hjälpa dig med kost, motion och ett hälsosamt liv.

Dessutom kan Aronos app skräddarsy den perfekta kostplanen för dig, så att du får en steg-för-steg-guide för hur du ska uppnå ett hälsosammare liv.

Få en 14-dagars personlig dietplan gratis.

Vill du uppnå varaktig viktminskning? Klicka nedan och få en kostplan.

Få din gratis dietplan

Testa vår nya app

Få en 14-dagars personlig dietplan gratis!

Få din gratis dietplan