Wraps med tonfisksallad

10 min. total

Ingredienser

  • 2 stk tortilla, fullkorn, uppvärmd
  • 170 gram tonfisk, avrunnen
  • 0,25 cup mayonnaise
  • 0,25 cup gurka i tärningar
  • 0,25 stk rödlök, hackad
  • 2 stk tomat i tärningar
  • 1 spsk koriander, hackad
  • 4 stk sallat

Instruktioner

  1. Blanda tonfisk, majonnäs, gurka, rödlök, citronsaft, salt och peppar.
  2. Lägg en tortilla på en tallrik. Lägg ett salladsblad i mitten av tortillan.
  3. Bred ut tonfisksallad på salladsbladet nästan till kanten.
  4. Vik tortillan över fyllningen och rulla ihop den. Dela på mitten. Upprepa med resten av tortillorna och fyllningen.
  5. Blanda tomat och koriander. Smaka av med salt och peppar. Servera som en dipp till wrapsen. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 442 kcal.

Protein: 27 %

Kolhydrater: 33 %

Fett: 40 %.