Vietnamesisk kålsallad

15 min. total

Ingredienser

  • 3 st kycklingbröst, styckat
  • 7,1 dl kål, skuren
  • 3 st vårlök, hackad
  • 4 st morot, riven
  • 3 msk limejuice
  • 2 msk fisksås
  • 1 msk socker
  • 1 msk risvinäger
  • 3 msk jordnötter, hackade
  • 0,6 dl mynta, hackad

Instruktioner

  1. Värm oljan i en kastrull på medelhög värme. Stek kycklingen i 4-5 minuter på varje sida. Ta bort från värmen och skär dem i strimlor.
  2. Blanda kyckling, kål, vårlök och morot i en skål.
  3. Vispa ihop limejuice, fisksås, socker och vinäger i en liten skål tills sockret är upplöst.
  4. Häll dressingen över salladen och blanda. Garnera med jordnötter och mynta. Varsågod!

Gå ner i vikt lätt
Gratis skräddarsydd kostplan

Vill du gå ner några kilo? Med Arono får du den mest effektiva guiden till viktminskning. En dietplan är skräddarsydd för dig och 1000+ hälsosamma recept säkerställer att du håller dig inom ditt kalorimål varje dag.


Näring (per person)

Kalorier: 265 kcal.

Protein: 41 %

Kolhydrater: 22 %

Fett: 37 %