Veganska bananäppelhavremuffins med banan och äpple

30 min. total

Ingredienser

  • 1,5 stk banan i skivor
  • 0,5 stk äpple, rivet
  • 0,13 cup vatten
  • 0,13 cup kokosolja
  • 1 spsk linfrö
  • 0,25 tsk kanel, malen
  • 1,5 cup havregrynsgröt
  • 0,5 tsk bakpulver

Instruktioner

  1. Förvärm ugnen till 190 °C. Lägg banan, äpple, vatten och kokosolja i en matberedare.
  2. Blanda tills det är slätt. Tillsätt linfrö och kanel. Blanda för att kombinera.
  3. Tillsätt havregrynen och kör matberedaren tills det är blandat. Häll upp smeten i en muffinsform smord med kokosolja.
  4. Grädda i 25 minuter. Låt muffinsen svalna på ett bakgaller. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 235 kcal.

Protein: 9 %.

Kolhydrater: 53 %

Fett: 38 %