Varm couscous-sallad

20 min. total

Ingredienser

  • 6 ounce couscous, fullkorn
  • 2 spsk olivolja
  • 0,13 cup grekisk yoghurt
  • 0,5 tsk rödvinäger
  • 0,5 tsk curry
  • 2 cup morot i tärningar
  • 1 cup gröna ärtor, blancherade
  • 1 cup körsbärstomat, halverad
  • 2 spsk persilja, hackad

Instruktioner

  1. Koka couscous enligt förpackningens anvisningar. Vispa ihop olivolja, yoghurt, vinäger, curry, salt och peppar i en skål.
  2. Blanda luften i couscousen och tillsätt yoghurtsåsen. Rör om tills couscousen är täckt. Tillsätt morot, ärtor och körsbärstomater. Garnera med persilja. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 284 kcal.

Protein: 13 %

Kolhydrater: 60 %.

Fett: 27 %