Valnötsbananpannkakor

15 min. total

Ingredienser

  • 0,33 cup havregrynsgröt
  • 1,5 stk banan i skivor
  • 1 tsk kanel, malen
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 stk ägg
  • 2 spsk valnötter, krossade
  • 1 tsk lönnsirap
  • 1 spsk kokosolja

Instruktioner

  1. Lägg havregrynen, 2/3 av bananen, kanel och bakpulver i en mixer. Blanda tills det är slätt.
  2. Tillsätt äggen och blanda i 15 sekunder. Tillsätt hälften av valnötterna och blanda i 10 sekunder.
  3. Värm oljan i en stekpanna på medelvärme. Bred ut degen på formen.
  4. Stek i 1-2 minuter. Vänd pannkakan och stek den i 1 minut på andra sidan.
  5. Servera med valnötter och resten av bananen. Ringla över sirap. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 649 kcal.

Protein: 13 %

Kolhydrater: 39 %

Fett: 48 %