Våfflor med spenat och keso

25 min. total

Ingredienser

  • 190 gram havregrynsgröt
  • 2 tsk bakpulver
  • 50 gram spenat
  • 2 cup höstost
  • 6 stk ägg
  • 1 stk avokado i skivor

Instruktioner

  1. Lägg havregryn, bakpulver, spenat, keso och 1/3 av äggen i en mixer.
  2. Blanda tills det är slätt. Värm våffeljärnet och smörj det med olja eller smör.
  3. Häll smeten i våffeljärnet och grädda i 4-5 minuter tills de är gyllenbruna.
  4. Stek resten av äggen efter smak. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera äggen på våfflorna tillsammans med avokado. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 430 kcal.

Protein: 29 %

Kolhydrater: 36 %

Fett: 34%