Turkisk shish kebab

35 min. total

Ingredienser

  • 2 fed vitlök, finhackad
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 spsk olivolja
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 pound kalkonbröst i tärningar
  • 2 stk röd paprika, tärnad
  • 1 stk tomat i tärningar
  • 6 cup sallat
  • 0,5 cup grillsås

Instruktioner

  1. Vispa ihop olja, citronsaft, timjan, salt och peppar. Tillsätt kalkonen och vänd runt så att den blir täckt.
  2. Förvärm grillen till hög värme. Sätt köttet på spett med paprika och tomat.
  3. Grilla kräftorna i cirka 15 minuter, vänd dem och pensla dem med marinad.
  4. Servera med grillsås och sallad med din favoritdressing. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 265 kcal.

Protein: 40 %.

Kolhydrater: 26 %

Fett: 34%