Tunburger

10 min. total

Ingredienser

  • 0,5 cup tonfisk, avrunnen
  • 0,5 spsk vårlök, hackad
  • 1 tsk rödlök, hackad
  • 0,5 tsk citronsaft
  • 1 tsk olivolja
  • 0,5 cup höstost
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 stk burgerbröd, fullkornsbröd
  • 4 stykke gurka i skivor
  • 0,5 cup rucola

Instruktioner

  1. Blanda tonfisk, vårlök, rödlök, citronsaft, olivolja, salt och peppar i en skål.
  2. Vispa ihop majonnäs och keso i en annan skål. Bred ut den på brödet.
  3. Lägg gurkan på det nedersta brödet och därefter ruccola och tonfiskblandning. Avsluta med den övre bullen. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 549 kcal.

Protein: 32 %

Kolhydrater: 37 %

Fett: 31 %