Tigerräkor och papayasallad

20 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk olivolja
  • 3 spsk citronsaft
  • 1 spsk persilja, hackad
  • 0,25 tsk kummin, mald
  • 4 cup rucola
  • 2 stk avokado i tärningar
  • 1 stk papaya i tärningar
  • 1 pound tigerräkor, blancherade
  • 1 cup granatäpplefrön
  • 1 cup fetaost i tärningar

Instruktioner

  1. Vispa ihop 1/2 av oljan, citronsaften, persilja, spiskummin, salt och peppar i en skål.
  2. Hetta upp resten av oljan i en stekpanna på medelhög värme. Fräs tigerräkorna tills de är klara.
  3. Ta en ny skål och lägg i ruccola, avokado, papaya, tigerräkor, granatäpplefrön och feta.
  4. Ringla över dressingen och vänd runt salladen. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 516 kcal.

Protein: 30 %.

Kolhydrater: 23 %

Fett: 47 %