Squashnudlar med pesto

15 min. total

Ingredienser

  • 4 stk squash som nudlar
  • 2 cup basilika
  • 2 fed vitlök, finhackad
  • 3 spsk olivolja
  • 2 tsk citronsaft
  • 4 spsk parmesan, riven
  • 3 cup körsbärstomat, halverad

Instruktioner

  1. Använd en juliennekniv för att skära squashen i strimlor.
  2. Lägg basilikan och vitlöken i en matberedare. Blanda tills det är hackat.
  3. Häll olivoljan i matberedaren medan den är igång.
  4. Tillsätt citronsaft och parmesanost. Blanda tills det är slätt. Smaka av med salt och peppar.
  5. Blanda squashnudlarna med peston. Servera med färska tomater. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 230 kcal.

Protein: 18 %

Kolhydrater: 24 %

Fett: 58 %