Squash spaghetti

25 min. total

Ingredienser

  • 2 stk squash som nudlar
  • 2 spsk olivolja
  • 0,66 cup hasselnötter, hackade
  • 1 stk lök, hackad
  • 0,5 cup soltorkade tomater, hackade
  • 1 spsk citronsaft

Instruktioner

  1. Använd en julkniv för att skära squashen i tunna strimlor.
  2. Värm oljan i en stekpanna på medelvärme. Stek nudlarna.
  3. Tillsätt lök, hasselnötter och tomat. Fortsätt steka tills nudlarna är mjuka.
  4. Smaka av med salt och peppar. Ringla över extra olja om det behövs.
  5. För över sqaush-blandningen till en tallrik och vänd den med citronsaft. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 521 kcal.

Protein: 10 %.

Kolhydrater: 23 %

Fett: 67 %