Sauterad grönkål med hackad kyckling

20 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivolja
  • 2 fed vitlök, finhackad
  • 1 spsk chiliflingor
  • 0,5 pound malet kyckling
  • 4 cup kål, hackad
  • 1 stk tomat i skivor

Instruktioner

  1. Värm oljan i en stekpanna på medelhög värme. Fräs vitlök och chiliflakes i 2 minuter.
  2. Tillsätt kycklingen och krydda med salt och peppar. Rör i kycklingen för att separera köttfärsen och stek tills den är brynt.
  3. Tillsätt grönkålen och rör om. Fräs tills grönkålen krullar. Servera kål och kyckling med färska tomater. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 388 kcal.

Protein: 36 %

Kolhydrater: 24 %

Fett: 39 %