Sandwich med äggsallad med avokado

10 min. total

Ingredienser

  • 0,25 cup mayonnaise
  • 0,5 spsk dijonsennep
  • 2 spsk citronsaft
  • 0,5 cup selleri, hackad
  • 0,25 cup vårlök, hackad
  • 3 stk ägg, hårdkokta, hackade
  • 0,5 cup höstost
  • 1 stk avokado i tärningar
  • 8 stykke rostat rågbröd
  • 4 blad sallat

Instruktioner

  1. Lägg äggen i en kastrull och täck dem med kallt vatten. Koka upp på medelhög värme och tillsätt lovorden. Ta bort från värmen och låt stå.
  2. Vispa majonnäs, senap, citronsaft, selleri, vårlök, salt och peppar i en skål.
  3. Tillsätt ägg, keso och avokado. Rör om tills det är väl blandat.
  4. Bred ut äggsalladen på ett bröd. Lägg salladen ovanpå och lägg ytterligare en bit bröd ovanpå. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 403 kcal.

Protein: 15 %.

Kolhydrater: 50 %.

Fett: 35 %