Sallad med tigerräkor

20 min. total

Ingredienser

  • 3 spsk olivolja
  • 2 spsk limejuice
  • 0,5 tsk dijonsennep
  • 1 tsk kummin, mald
  • 0,5 tsk salt och peppar
  • 4 cup sallad, skivad
  • 0,5 pound tigerräkor, skalade, tinade
  • 1 stk gurka i tärningar
  • 1 stk avokado i tärningar
  • 1 cup körsbärstomater i kvartar

Instruktioner

  1. Ta en stekpanna och värm oljan på medelhög värme. Tillsätt tigerräkor och stek i 4-5 minuter.
  2. Vispa ihop olivolja, limejuice, dijonsenap, spiskummin, salt och peppar i en skål och låt det dra in.
  3. Lägg salladsbladen i en skål. Tillsätt räkor, gurka, avokado och tomater. Blanda med dressingen. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 247 kcal.

Protein: 26 %

Kolhydrater: 14 %

Fett: 60%