Sallad med lax, apelsin och granatäpple

20 min. total

Ingredienser

  • 1 msk olivolja
  • 2,5 msk apelsinjuice
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 st laxfilé i bitar
  • 2,4 dl romansallat
  • 2,4 dl babyspenat
  • 1 st apelsin, uppdelad i både
  • 1,2 dl granatäpplefrön

Instruktioner

  1. Vispa ihop apelsinjuice, senap, salt och peppar.
  2. Krydda laxen med salt och peppar. Hetta upp olja i en stekpanna.
  3. Stek laxen i 4 minuter på varje sida. Ta upp laxen ur pannan, låt den svalna och smula sönder.
  4. Arrangera apelsin, granatäpplekärnor och lax på en bädd av sallad och spenat.
  5. Ringla över dressingen och vänd runt salladen. Varsågod!

Gå ner i vikt lätt
Gratis skräddarsydd kostplan

Vill du gå ner några kilo? Med Arono får du den mest effektiva guiden till viktminskning. En dietplan är skräddarsydd för dig och 1000+ hälsosamma recept säkerställer att du håller dig inom ditt kalorimål varje dag.


Näring (per person)

Kalorier: 584 kcal.

Protein: 24 %

Kolhydrater: 23 %

Fett: 53 %