Sallad med kyckling och grönsaker

20 min. total

Ingredienser

  • 0,5 spsk olivolja
  • 1 stk kycklingbröst
  • 1 cup blandad sallad
  • 1 cup frisee-sallad
  • 0,5 stk gurka i skivor
  • 0,25 cup körsbärstomat, halverad
  • 2 spsk citronsaft

Instruktioner

  1. Hetta upp oljan i en stekpanna. Krydda kycklingen med salt och peppar.
  2. Stek kycklingen i 4-5 minuter på varje sida. Ta bort från värmen och skär i skivor.
  3. Blanda sallad, gurka och tomat i en skål. Lägg kycklingen ovanpå. Ringla över citronsaft och smaka av med salt och peppar. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 312 kcal.

Protein: 41 %

Kolhydrater: 13 %

Fett: 45 %