Sallad med kyckling och gräs

20 min. total

Ingredienser

  • 0,5 spsk olivolja
  • 2 spsk yoghurt, naturlig
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk agave sirap
  • 1,5 cup romansallat, hackad
  • 0,5 stk kycklingbröst
  • 0,5 cup vindruvor, halverade

Instruktioner

  1. Hetta upp oljan i en grillpanna på medelhög värme. Krydda kycklingen med salt och peppar. Stek kycklingen i 4 minuter på varje sida.
  2. Vispa ihop yoghurt, citronsaft, sirap, salt och peppar i en skål.
  3. Skär kycklingen i skivor. Lägg den i en skål tillsammans med sallad och grapefrukt. Ringla över dressingen och blanda med salladen. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 261 kcal.

Protein: 27 %

Kolhydrater: 32 %

Fett: 41 %