Sallad med kål, quinoa och tranbär

25 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivolja
  • 2 spsk vitvinsvinäger
  • 2 cup kål, hackad
  • 0,5 cup quinoa, kokt
  • 0,25 cup torkade tranbär
  • 1 stk kokt ägg i kvartar

Instruktioner

  1. Koka quinoan enligt anvisningarna på förpackningen. Koka ägget under tiden.
  2. Vispa samman olja, vinäger, salt och peppar i en liten skål.
  3. Lägg kålen i en ny skål. Häll över hälften av dressingen och vänd runt kålen.
  4. Tillsätt quinoa och tranbär och vänd runt salladen. Lägg de kokta äggen ovanpå. Smaka av med salt och peppar. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 744 kcal.

Protein: 17 %

Kolhydrater: 50 %.

Fett: 33 %