Sallad med fikon och granatäpple

15 min. total

Ingredienser

  • 1 stk rödkål, hackad
  • 1 cup rucola
  • 1 cup spenat
  • 2 stk vårlök, hackad
  • 1 cup granatäpplefrön
  • 0,5 cup mynta, hackad
  • 2 spsk olivolja
  • 6 stk fikon i kvartar
  • 100 gram höstost, smulad

Instruktioner

  1. Blanda kål, ruccola, spenat, vårlök, granatäpple och mynta i en skål.
  2. Vispa samman olivolja, salt och peppar i en liten skål.
  3. Ringla dressingen över salladen och vänd runt.
  4. Lägg salladen på en tallrik. Lägg fikonen och färskosten ovanpå. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 275 kcal.

Protein: 15 %.

Kolhydrater: 57 %

Fett: 28 %