Sallad med ägg och tonfisk

15 min. total

Ingredienser

  • 1 stk ägg
  • 4 blad sallad, skivad
  • 0,25 cup rödkål, hackad
  • 0,25 cup morot, riven
  • 0,5 cup tonfisk, avrunnen
  • 0,25 cup körsbärstomat, halverad

Instruktioner

  1. Lägg ägget i en kastrull och täck det med vatten. Koka upp vattnet på medelhög värme. Sätt på locket, ta bort kastrullen från värmen och ställ den åt sidan.
  2. Låt vattnet rinna av. Häll kallt vatten på. Skala ägget och skär det i skivor. Lägg salladen i en skål. Tillsätt kål, morot, tonfisk, tomat och ägg.
  3. Servera med din favoritdressing. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 183 kcal.

Protein: 57 %

Kolhydrater: 14 %

Fett: 29 %