Risnudelsoppa med kyckling

20 min. total

Ingredienser

  • 8 ounce risnudlar
  • 4 cup kycklingbuljong
  • 1 cup vatten
  • 8 ounce kycklingbröst, styckat
  • 2 cup spenat
  • 2 spsk fisksås
  • 0,25 tsk peppar
  • 1 spsk koriander

Instruktioner

  1. Koka risnudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Låt rinna av och ställ åt sidan.
  2. Koka upp hönsbuljong och vatten. Tillsätt kycklingen och sänk till medelvärme. Koka i 3-4 minuter.
  3. Ta bort från värmen, tillsätt spenat, fisksås, peppar och koriander. Häll över nudlarna. Gör det!

Näring (per person)

Kalorier: 319 kcal.

Protein: 22 %

Kolhydrater: 63 %

Fett: 15 %