Regnbåge Buddha skål

40 min. total

Ingredienser

  • 0,5 pound potatis, både
  • 2 spsk olivolja
  • 1 spsk torkad oregano
  • 1 spsk vitlökspulver
  • 1 cup quinoa
  • 1 cup spenat
  • 1 stk avokado i skivor
  • 2 stk radis i skivor
  • 0,5 stk gurka i skivor
  • 1 tsk sesamfrön

Instruktioner

  1. Förvärm ugnen till 230 °C. Lägg aluminiumfolie på en bakplåt och smörj in den. Lägg potatisen ovanpå.
  2. Blanda med olja, vitlökspulver och oregano för att täcka över. Grädda i 30 minuter, vänd dem halvvägs.
  3. Koka quinoan enligt anvisningarna på förpackningen. Låt vattnet rinna av.
  4. Lägg quinoan i en skål. Lägg spenat, avokado, rädisor, gurka och potatis ovanpå.
  5. Strö sesamfrön över salladen. Servera med din favoritdressing. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 684 kcal.

Protein: 10 %.

Kolhydrater: 50 %.

Fett: 39 %