Rå tonfisk ris sallad

25 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk sojasås
  • 1 spsk sesamolja
  • 6 ounce tonfiskbiff i tärningar
  • 1 cup brunt ris, kokt
  • 1 cup rödkål, hackad
  • 1 stk avokado i skivor
  • 0,5 stk gurka i skivor
  • 2 stk radis i skivor
  • 1 tsk sesamfrön

Instruktioner

  1. Vispa ihop sojasås och sesamolja i en skål. Marinera tonfisken i den. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen medan det blötläggs. Häll av allt överflödigt vatten.
  2. Lägg riset i botten av en skål och lägg tonfisk, rödkål, avokado, gurka och rädisor runt om i skålen.
  3. Garnera med svarta sesamfrön. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 672 kcal.

Protein: 22 %

Kolhydrater: 51 %

Fett: 28 %