Potatissallad med keso

30 min. total

Ingredienser

  • 2 pound tärnad potatis
  • 2 tsk schalottenlök, finhackad
  • 0,5 cup höstost
  • 0,33 cup mayonnaise
  • 2 cup spenat
  • 1 cup gröna ärtor, blancherade
  • 1 spsk persilja, hackad

Instruktioner

  1. Lägg potatisen i en kastrull med kokande vatten och koka den i 15-18 minuter eller tills den är mjuk. Låt rinna av och låt torka.
  2. Skär potatisen i tärningar. Ställ dem i kylskåpet.
  3. Blanda schalottenlök, keso och majonnäs i en skål.
  4. Tillsätt potatisförstärkare, spenat och ärtor. Blanda försiktigt. Smaka av med salt och peppar.
  5. Coolt. Garnera med persilja och servera.

Näring (per person)

Kalorier: 317 kcal.

Protein: 15 %.

Kolhydrater: 55 %

Fett: 31 %