Potatissallad med dill

30 min. total

Ingredienser

  • 2 pound tärnad potatis
  • 4 stk radis i skivor
  • 0,25 cup vårlök, hackad
  • 3 spsk dill, hackad
  • 2 spsk kapris, hackad
  • 0,5 cup grekisk yoghurt
  • 3 spsk citronsaft
  • 2 spsk mayonnaise

Instruktioner

  1. Lägg potatisen i en kastrull. Tillsätt tillräckligt med vatten för att täcka dem. Koka upp vattnet. Sänk till medel-låg värme och täck över.
  2. Koka potatisen i cirka 15 minuter. Låt potatisen rinna av och låt den svalna. Lägg potatis, rädisor, vårlök, dill och kapris i en skål.
  3. Tillsätt yoghurt, citronsaft, majonnäs, salt och peppar. Blanda ordentligt. Gör det!

Näring (per person)

Kalorier: 240 kcal.

Protein: 14 %

Kolhydrater: 69 %

Fett: 16 %