Pastasallad med tonfisk

25 min. total

Ingredienser

  • 1,5 cup pasta, fullkorn
  • 2 spsk olivolja
  • 2 spsk citronsaft
  • 0,25 tsk estragon, torkad
  • 1 cup spenat
  • 1 cup gröna ärtor, blancherade
  • 5 ounce tonfisk, avrunnen
  • 2 stk avokado i skivor
  • 8 stk körsbärstomat

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Låt rinna av och ställ åt sidan.
  2. Under tiden vispar du ihop olja, senap, citronsaft, dragon, salt och peppar i en skål.
  3. Blanda pasta, ärtor, spenat, tonfisk, tomater och avokado i en ny skål.
  4. Blanda med dressingen och smaka av med salt och peppar. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 428 kcal.

Protein: 18 %

Kolhydrater: 43 %

Fett: 39 %