Pasta med avokado- och pekannötspesto

25 min. total

Ingredienser

  • 340 gram spaghetti, fullkorn
  • 1 klyftor vitlök, finhackad
  • 1 st avokado i skivor
  • 2,4 dl spenat
  • 1,2 dl pekannötter, rostade
  • 0,6 dl basilika
  • 4 msk parmesan, riven
  • 1 msk citronsaft
  • 0,5 tsk salt och peppar

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Spara pastavattnet. Blanda vitlök, avokado, spenat, pekannötter, basilika, parmesanost och citronsaft i en mixer.
  2. Blanda tills det är slätt. Tillsätt hälften av pastavattnet lite i taget tills den önskade konsistensen är uppnådd.
  3. Smaka av med salt och peppar. Ta en skål och blanda pastan med peston. Varsågod!

Gå ner i vikt lätt
Gratis skräddarsydd kostplan

Vill du gå ner några kilo? Med Arono får du den mest effektiva guiden till viktminskning. En dietplan är skräddarsydd för dig och 1000+ hälsosamma recept säkerställer att du håller dig inom ditt kalorimål varje dag.


Näring (per person)

Kalorier: 538 kcal.

Protein: 14 %

Kolhydrater: 51 %

Fett: 34%