Pannkakor med havre och keso

20 min. total

Ingredienser

  • 0,75 cup höstost
  • 0,75 cup havregrynsgröt
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 spsk lönnsirap
  • 4 stk ägg
  • 1,5 spsk rapsolja

Instruktioner

  1. Separera äggvita och äggula.
  2. Lägg keso, havregryn, äggula, bakpulver och sirap i en mixer. Blanda tills det är slätt.
  3. Vispa äggvitorna i en skål tills de är styva. Häll smeten från mixern i skålen med äggvitorna.
  4. Vänd ner äggvitan i degen. Hetta upp oljan i en stekpanna på medelvärme.
  5. Knåda degen i formen. Stek i 1-2 minuter. Vänd pannkakan och stek den i ytterligare 30-60 sekunder.
  6. Servera pannkakorna med din favoriträtt. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 478 kcal.

Protein: 23 %

Kolhydrater: 34 %

Fett: 43 %