Panini med kalkonbacon

20 min. total

Ingredienser

  • 2 tsk olivolja
  • 2 stykke bröd, fullkornsbröd, rostat
  • 2 spsk senap, brun
  • 2 stykke bacon från kalkon
  • 2 stykke mozzarella i skivor
  • 1,5 cup rucola
  • 0,5 cup körsbärstomat, halverad

Instruktioner

  1. Pensla en sida av varje brödskiva med olivolja. Bred senap på den andra.
  2. Lägg kalkonbacon, ost och slutligen ruccola på sidan med senap. Lägg den andra skivan ovanpå med senapssidan nedåt mot fyllningen.
  3. Hetta upp en stekpanna på medelhög värme.
  4. Placera smörgåsen i mitten av formen och lägg en mindre form ovanpå för att trycka ihop panininin. Stek 2-3 minuter på varje sida.
  5. Servera med en sallad med körsbärstomater och överbliven ruccola. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 417 kcal.

Protein: 19 %

Kolhydrater: 38 %

Fett: 43 %