Omelett med spenat och keso

10 min. total

Ingredienser

  • 2 stk ägg
  • 1 spsk vatten
  • 1 tsk olivolja
  • 1 cup babyspenat
  • 0,25 cup höstost

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg och vatten i en skål. Smaka av med salt och peppar.
  2. Hetta upp oljan i en stekpanna på medelhög värme. Tillsätt spenaten och smaka av med salt och peppar. Stek i 1 minut.
  3. Tillsätt äggen och stek tills de är nästan färdiga. Lyft sedan upp omeletten med en spatel så att det råa ägget kommer ner på pannan. Stek detta i 1-2 minuter.
  4. Lägg keso på omeletten. Smaka av med salt och peppar. Lägg omeletten på en tallrik och vik den. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 237 kcal.

Protein: 36 %

Kolhydrater: 7 %.

Fett: 57 %