Kycklingwrap med yoghurtdressing

25 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk paprika
  • 1 tsk kummin, mald
  • 0,5 tsk cayennepeppar
  • 600 gram kycklingbröst, styckat
  • 1 spsk olivolja
  • 1 stk rödlök i skivor
  • 1 stk röd paprika, tärnad
  • 1 stk gul paprika, tärnad
  • 8 spsk grekisk yoghurt
  • 0,25 stk gurka i tärningar
  • 1 spsk koriander, hackad
  • 8 stk tortilla, fullkorn, uppvärmd

Instruktioner

  1. Strö paprika, spiskummin och cayennepeppar över kycklingen och gnugga in den.
  2. Värm oljan i en stekpanna. Stek kycklingen i 6-8 minuter. Ta bort den från pannan.
  3. Tillsätt rödlök och paprika i pannan. Stek i 4-5 minuter. Lägg tillbaka kycklingen i pannan och blanda.
  4. Blanda gurka och koriander i den grekiska yoghurten. Fördela kycklingblandningen på wrapsen och lägg på grekisk yoghurt. Rulla ihop dem. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 631 kcal.

Protein: 28 %

Kolhydrater: 44 %

Fett: 27 %