Kycklingsallad med vitlöksdressing

20 min. total

Ingredienser

  • 0,25 cup yoghurt, naturlig
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk agave sirap
  • 0,5 spsk olivolja
  • 0,5 tsk vitlök, finhackad
  • 1 tsk dill, hackad
  • 5 ounce babyspenat
  • 0,5 stk kycklingbröst, styckat
  • 0,25 cup gul paprika, skuren
  • 0,5 cup körsbärstomat, halverad

Instruktioner

  1. Hetta upp oljan i en grillpanna på medelhög värme. Krydda kycklingen med salt och peppar. Stek i 4 minuter på varje sida.
  2. Vispa ihop yoghurt, citronsaft, sirap, vitlök, dill, salt och peppar i en skål.
  3. Lägg spenaten i en skål. Lägg kyckling, paprika och tomat ovanpå. Servera med yoghurtdressing. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 275 kcal.

Protein: 33 %.

Kolhydrater: 25 %

Fett: 42 %