Kycklingsallad

20 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk citronsaft
  • 2 spsk olivolja
  • 1 tsk honung
  • 1,5 cup sallad, skivad
  • 0,5 stk kycklingbröst, styckat
  • 0,5 cup körsbärstomat, halverad
  • 0,5 cup croutons, fullkorn

Instruktioner

  1. Hetta upp hälften av oljan i en grillpanna på medelhög värme. Krydda kycklingen med salt och peppar. Stek kycklingen i 4 minuter på varje sida.
  2. Vispa ihop citronsaft, honung och resterande olja till en dressing. Smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg salladen i en skål. Tillsätt kyckling, tomat och krutonger.
  4. Ringla över dressingen och blanda. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 511 kcal.

Protein: 15 %.

Kolhydrater: 21 %

Fett: 64 %