Kycklingburgare med portobellobulle.

30 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk olivolja
  • 8 stk portobello-svampar
  • 4 stk kycklingbröst
  • 2 stk avokado
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 stk tomat i skivor
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 cup rucola

Instruktioner

  1. Hetta upp en stekpanna på medelhög värme och tillsätt en skvätt olivolja. Stek champinjonerna i 5-8 minuter på varje sida. Strö över salt och peppar. Det här är hamburgerbröden.
  2. Skär kycklingen i små bitar. Blanda mjöl med salt och peppar och bröa kycklingen.
  3. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen. Mosa avokadon i en skål under tiden.
  4. Tillsätt citronsaft, salt och peppar. Lägg en sked guacamole på portobellobullen.
  5. Tillsätt tomat, kyckling, majonnäs och ruccola. Lägg en portobellobulle ovanpå. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 472 kcal.

Protein: 31 %

Kolhydrater: 14 %

Fett: 55%