Kyckling-quinoa-kålsallad

20 min. total

Ingredienser

  • 0,25 cup quinoa
  • 1 stk kycklingbröst
  • 1 cup kål, hackad
  • 1 cup broccoli, buketter
  • 0,25 cup körsbärstomat, halverad
  • 0,5 cup kikärter, avrunna

Instruktioner

  1. Koka quinoan enligt anvisningarna på förpackningen. Låt vattnet rinna av. Krydda kycklingen med salt och peppar.
  2. Värm grillen på medelhög värme. Grilla i 4-5 minuter på varje sida. Ta ut dem, låt dem vila och skär dem sedan i skivor.
  3. Vispa ihop citronsaft, olivolja, salt och peppar i en skål.
  4. Lägg kål, broccoli, quinoa, körsbärstomater, kikärter och kyckling i en skål. Ringla dressingen över salladen. Gör det!

Näring (per person)

Kalorier: 557 kcal.

Protein: 37 %

Kolhydrater: 39 %

Fett: 24 %