Kyckling inlindad i kalkonbacon

30 min. total

Ingredienser

  • 1 pound kycklingbröst
  • 4 stk bacon från kalkon
  • 0,5 spsk chili, mald
  • 0,5 tsk salt
  • 1 tsk persilja, hackad
  • 2 cup gröna bönor, blancherade

Instruktioner

  1. Förvärm ugnen till 190 °C. Lägg bakplåtspapper på en bakplåt och spraya med olja.
  2. Blanda chili, salt och peppar i en skål. Använd den för att panera kycklingen.
  3. Linda in kycklingen med kalkonbacon och fäst den med en tandpetare. Lägg dem på plåten och grädda i 20-30 minuter.
  4. Garnera med persilja och servera med ångade gröna bönor. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 381 kcal.

Protein: 55 %

Kolhydrater: 10 %.

Fett: 35 %