Korv- och grönsaksblandning

30 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk olivolja
  • 2 cup tärnad potatis
  • 9 ounce skivad kycklingkorv
  • 0,5 stk lök, hackad
  • 0,5 tsk vitlök, finhackad
  • 0,5 stk röd paprika, tärnad
  • 0,5 stk grön paprika, tärnad
  • 1 stk squash i tärningar
  • 0,25 tsk chiliflingor
  • 1 spsk italiensk krydda
  • 1 cup grönsaksbuljong
  • 2 spsk persilja, hackad

Instruktioner

  1. Värm oljan i en kastrull på medelhög värme. Tillsätt potatisen och smaka av med salt och peppar. Stek i 8-10 minuter. Ta upp potatisen ur kastrullen och lägg den åt sidan.
  2. Stek korven i samma stekpanna i 5 minuter. Ta bort folien från kastrullen och lägg den på potatisen. Fräs lök och vitlök i stekpannan i 1-2 minuter.
  3. Tillsätt paprika och squash. Smaka av med chili, kryddor, salt och peppar. Stek i 2 minuter under omrörning.
  4. Häll tillbaka korven och potatisen i kastrullen och rör om. Tillsätt grönsaksbuljong och låt vattnet koka av, ca 5 minuter.
  5. Krydda med kryddor. Garnera med hackad persilja. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 288 kcal.

Protein: 17 %

Kolhydrater: 27 %

Fett: 56 %