Kantarell och keso på rostat bröd

15 min. total

Ingredienser

  • 0,5 msk olivolja
  • 4,7 dl kantareller i skivor
  • 1,2 dl höstost
  • 1 msk parmesan, riven
  • 2 st bröd, fullkornsbröd, rostat
  • 2,4 dl rucola

Instruktioner

  1. Hetta upp oljan i en stekpanna på medelvärme och stek champinjonerna tills de är bruna.
  2. Tillsätt keso och parmesanost. Smaka av med salt och peppar.
  3. Rör om och vänd runt så att den inte fastnar i pannan. När kesoosten har smält, låt den bubbla i 2-3 minuter.
  4. Häll ost- och svampblandningen på brödet. Servera med ruccola. Varsågod!

Gå ner i vikt lätt
Gratis skräddarsydd kostplan

Vill du gå ner några kilo? Med Arono får du den mest effektiva guiden till viktminskning. En dietplan är skräddarsydd för dig och 1000+ hälsosamma recept säkerställer att du håller dig inom ditt kalorimål varje dag.


Näring (per person)

Kalorier: 436 kcal.

Protein: 27 %

Kolhydrater: 36 %

Fett: 37 %