Kantarell och keso på rostat bröd

15 min. total

Ingredienser

  • 0,5 spsk olivolja
  • 2 cup kantareller i skivor
  • 0,5 cup höstost
  • 1 spsk parmesan, riven
  • 2 stykke bröd, fullkornsbröd, rostat
  • 1 cup rucola

Instruktioner

  1. Hetta upp oljan i en stekpanna på medelvärme och stek champinjonerna tills de är bruna.
  2. Tillsätt keso och parmesanost. Smaka av med salt och peppar.
  3. Rör om och vänd runt så att den inte fastnar i pannan. När kesoosten har smält, låt den bubbla i 2-3 minuter.
  4. Häll ost- och svampblandningen på brödet. Servera med ruccola. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 436 kcal.

Protein: 27 %

Kolhydrater: 36 %

Fett: 37 %