Hemlagad müsli med färsk frukt och keso

20 min. total

Ingredienser

  • 1 cup havregrynsgröt
  • 0,25 cup valnötter, hackade
  • 0,12 cup pumpafrön, rostade
  • 1 spsk lönnsirap
  • 1 spsk kokosolja
  • 0,12 tsk vaniljextrakt
  • 2 stk persika i skivor
  • 2 cup kiwi i skivor
  • 2 cup jordgubbar i skivor
  • 2 cup höstost, smulad

Instruktioner

  1. Förvärm ugnen till 150 °C. Blanda valnötter, pumpafrön, lönnsirap, kokosolja, vanilj och salt i en skål.
  2. Blanda ordentligt. Lägg bakplåtspapper på en bakplåt och fördela müsliblandningen jämnt. Grädda i 10 minuter, tills de är lätt rostade.
  3. Låt den svalna. Bryt sönder i bitar och blanda müsli och frukt i en skål. Servera med färskost på toppen. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 403 kcal.

Protein: 21 %

Kolhydrater: 46 %

Fett: 33 %