Grillad sallad med tigerräkor

20 min. total

Ingredienser

  • 4 stk ägg
  • 1 spsk olivolja
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk paprika
  • 1 fed vitlök, finhackad
  • 2 pound tigerräkor, blancherade
  • 5 cup blandad sallad
  • 1 cup körsbärstomat, halverad

Instruktioner

  1. Lägg äggen i kokande vatten i 7 minuter. Låt vattnet rinna av. Häll kallt vatten på toppen. Skala ägget och skär det i skivor.
  2. Vispa samman olja, limejuice, vitlök, salt och peppar i en skål. Lägg räkorna i marinaden och låt dem marinera.
  3. Hetta upp en grillpanna utan klister på medelhög värme. Stek räkorna i 2 minuter på varje sida.
  4. Blanda sallad, tomat, räkor och ägg i en skål. Servera med din favoritdressing. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 374 kcal.

Protein: 67 %

Kolhydrater: 8 %.

Fett: 26%