Grillad makrelsallad

20 min. total

Ingredienser

  • 2 stk makrillfilé
  • 0,5 tsk salt och peppar
  • 1 tsk dijonsennep
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 spsk olivolja
  • 2 spsk persilja, hackad
  • 2 cup sallad, skivad

Instruktioner

  1. Hetta upp grillen och smörj in olivolja. Lägg makrillen på grillen och krydda med salt och peppar.
  2. Grilla i 2-3 minuter, vänd och grilla i ytterligare 1 minut.
  3. Under tiden vispar du ihop senap, citronsaft och persilja i en skål.
  4. Smaka av med salt och peppar. Ringla dressingen över salladen och makrillen. Blanda salladen. Gör det!

Näring (per person)

Kalorier: 229 kcal.

Protein: 27 %

Kolhydrater: 5 %.

Fett: 69 %