Grillad kyckling och bönsallad

30 min. total

Ingredienser

  • 1 stk sötpotatis i tärningar
  • 2 stk kycklingbröst
  • 15 stk gröna bönor, blancherade
  • 0,25 stk rödlök i skivor
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 spsk olivolja

Instruktioner

  1. Koka sötpotatisen tills den är mjuk. Skala den och skär den i tärningar.
  2. Förvärm grillen på medelhög värme, pensla gallret med olja. Krydda kycklingen med salt och peppar.
  3. Stek kycklingen i 10-15 minuter på varje sida. Tillsätt gröna bönor och lök de sista 5 minuterna. Servera kycklingen med gröna bönor, sallad och sötpotatis.
  4. Ringla över citronsaft och olivolja. Smaka av med salt och peppar. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 341 kcal.

Protein: 37 %

Kolhydrater: 21 %

Fett: 41 %