Fyllda paprikor

70 min. total

Ingredienser

  • 6 stk röd paprika, halverad
  • 1 pound malet nötkött (fettsnålt)
  • 0,5 cup lök, hackad
  • 1 spsk vitlök, finhackad
  • 1 spsk parmesan, riven
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peppar
  • 1 tsk chiliflingor
  • 0,5 tsk torkad oregano
  • 0,25 tsk persilja, hackad
  • 1 cup tomatsås

Instruktioner

  1. Förvärm ugnen till 175 °C. Smörj en bred form.
  2. Blanda köttfärsen med alla ingredienser utom tomatsås och paprika.
  3. Fyll paprikan med köttblandningen. Häll 1/4 av tomatsåsen i den breda kastrullen så att den täcker botten.
  4. Lägg paprikan på plåten och häll resten av tomatsåsen över paprikan. Lägg den överflödiga osten på toppen. Grädda i 50-60 minuter. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 239 kcal.

Protein: 31 %

Kolhydrater: 38 %

Fett: 31 %