Fusillipasta med broccoli och tomater

25 min. total

Ingredienser

  • 4 ounce fusilli, fullkorn
  • 1 spsk olivolja
  • 2 fed vitlök, finhackad
  • 5 ounce broccoli, buketter, blancherade
  • 12 stk körsbärstomat, halverad
  • 0,25 tsk salt
  • 0,25 tsk peppar
  • 0,25 cup yoghurt, naturlig
  • 2 spsk basilika, hackad

Instruktioner

  1. Tillaga pastan enligt förpackningsanvisningarna och låt den rinna av.
  2. Hetta upp en kastrull med olja på medelvärme. Tillsätt vitlöken och fräs i 30 sekunder. Tillsätt broccoli och körsbärstomater.
  3. Tillsätt pasta och yoghurt i pannan och stek i 20 sekunder. Ta bort från värmen, tillsätt basilika och blanda. Smaka av med salt och peppar. Gör det!

Näring (per person)

Kalorier: 342 kcal.

Protein: 17 %

Kolhydrater: 58 %

Fett: 25 %