Färgglada rödkåls- och morotsstekar

15 min. total

Ingredienser

  • 1 stk rödkål, hackad
  • 4 stk morot, riven
  • 2 stk vårlök, hackad
  • 0,5 spsk dijonsennep
  • 0,5 fed vitlök, finhackad
  • 2 spsk olivolja
  • 2 spsk äppelcidervinäger
  • 2 spsk citronsaft
  • 0,5 spsk honung
  • 1 tsk persilja, hackad

Instruktioner

  1. Ta en skål och lägg i kål, morot och vårlök.
  2. Vispa ihop senap, vitlök, olja, vinäger, citronsaft, honung, salt och peppar i en liten skål.
  3. Häll dressingen över kålen och vänd runt. Smaka av med kryddor.
  4. Garnera med hackad persilja.

Näring (per person)

Kalorier: 196 kcal.

Protein: 11 %

Kolhydrater: 53 %

Fett: 36 %