Caesarsallad med grillad kyckling.

25 min. total

Ingredienser

  • Croutoner
    2 cup croutons, fullkorn
  • 1 spsk olivolja
  • 1 spsk italiensk krydda
  • Salat
    8 cup romansallat, hackad
  • 2 stk kycklingbröst i tärningar
  • 0,75 cup caesardressing
  • 4 stk kalkonbacon, hackad
  • 2 spsk parmesan, riven

Instruktioner

  1. Cruotoner
    Förvärm ugnen till 190 °C. Blanda brödtärningarna med hälften av oljan. Strö över italienska kryddor, salt och peppar.
  2. Sprid ut croutongerna jämnt i ett lager på en bakplåtspapper på en bakplåtspappersplåt. Grädda i 10 minuter, vänd en gång. Låt svalna och ställ åt sidan.
  3. Sallad
    Stek kalkonbacon och kycklingbröst i separata stekpannor.
  4. Blanda sallad, krutonger, kyckling och bacon i en stor skål. Blanda med dressingen. Strö över parmesanost. Varsågod!

Näring (per person)

Kalorier: 352 kcal.

Protein: 27 %

Kolhydrater: 31 %

Fett: 42 %